Alle nieuwsberichten

Vertrek Klaas Salomons

Er zijn enkele personele wijzigingen in het management van Kamplacon. Aanleiding is het vertrek van directeur Klaas Salomons. Hij heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging buiten onze groep. Rieks Jansen, nu directeur van Kampstaal en Constructiebedrijf Beijer, zal ook de rol van directeur van Kamplacon op zich nemen. Hierin zal hij onder andere ondersteund worden door Bas van Hoeve in de nieuwe functie van bedrijfsleider. Deze wijziging is reeds vanaf 1 september van kracht.

Dankbaar

Klaas werkte ruim 26 jaar bij ons. Hij is in 1991 bij Kampstaal begonnen, heeft bij Kampstaal de beplatingsafdeling geleid en heeft de overstap naar Kamplacon gemaakt na de overname van ‘Van der Kolk’ in 2004. Onder de nieuwe naam Kamplacon is het bedrijf onder leiding van Klaas flink gegroeid en daar zijn we hem dankbaar voor. We vinden het jammer dat Klaas weggaat, maar respecteren zijn keuze.

Kans

Een spannende tijd breekt aan! Toch hebben we er ook veel zin in, daar we ervoor kiezen deze verandering als kans te zien. Een kans die we met beide handen aangrijpen om ervoor te zorgen dat Kampstaal en Kamplacon vanaf nu nóg meer gaan samenwerken. Want nog beter samenwerken op dezelfde bouwprojecten zal niet alleen efficiëntie opleveren, maar vooral ook een betere klantervaring. En waarom niet? Want naast dat we buren en zusterbedrijven zijn, is het toch ook gewoon niet meer dan logisch dat de klant voor één partij zou moeten kiezen voor zowel staal als dak- en wandconstructie. Om de klant hier nog meer van te overtuigen zijn we momenteel op zoek naar een commercieel manager voor de dak- en gevelconstructies.

Contactpersonen

Hieronder vindt u een overzicht van contactpersonen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.