Kwaliteit van dak- en wandbeplating door samenwerking

Kamplacon wil niet alleen leverancier van dak- en wandbeplating, gevelbekleding en wandbekleding zijn; wij willen vooral uw bouwpartner zijn. Want wij geloven dat samenwerking en teamgeest de beste kwaliteit oplevert. Alles met het oog op wetten en veiligheid. We werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Dumebo DWS en het VGM-handboek en zijn VCA**-gecertificeerd. Dat, samen met een constante scholing van onze medewerkers, garandeert betere producten, betere diensten en een beter eindresultaat. Tevens hebben wij de erkenning als leerbedrijf ontvangen voor de kwalificatie dakdekker uitstroom dakdekker metaal. Dit staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Hiervoor hebben wij ook een praktijkopleider in dienst, hij heeft de beschikking over een certificaat om deze leerlingen te begeleiden in dit traject.

Download VCA certificaat 

Download Erkend Leerbedrijf certificaat

Management summary

Gedetailleerde voorbereiding door eigen tekenkamer

Kamplacon mikt altijd op de hoogste kwaliteit. En die bereiken we keer op keer door een uitgekiende werkvoorbereiding. Betrouwbare calculatie, perfecte engineering, deskundige adviezen en een persoonlijke benadering van onze ervaren medewerkers die bij iedere opdracht met u meedenken zijn de vereisten daarvoor. Wij voldoen aan alle wetten, normen en voorschriften die in onze branche van toepassing zijn. En we werken volgens de in het VGM-handboek vastgestelde procedures zodat we aan de huidige milieu-eisen voldoen. Bovendien zijn we sinds juni 2017 in het bezit van het ISO 14001:2015 certificaat, waarmee we laten zien dat we met ons milieumanagementsysteem goed bezig zijn.

Download ISO 14001 certificaat

Download ISO 9001 certificaat

Download Safety Culture Ladder Trede 3

Download CO2 Prestatieladder: Certificaat niveau 5

 

Ons machinepark en transport: tot uw dienst

Zetwerk van metalen profielen op maat voor bouwsector of de industriële sector: ook daarvoor zit u goed bij Kamplacon. Het maatwerk in onze flexibele organisatie wordt door onze klanten bepaald. Op die wensen kunnen we inspelen door ons moderne machinepark. Daar slitten, knippen, zetten, kanten, ponsnibbelen, boren, zagen, lassen en lasersnijden we net zo lang tot we het perfecte product hebben samengesteld uit de beste materialen. En met ons eigen transport staan we garant voor snelle levering.

Download folder plaatbewerking

Voor nieuwbouw, renovatie en vervanging

Dak-, gevel- en wandbekleding zijn snelle en aantrekkelijke oplossingen voor nieuwbouw-, renovatie- en vervangingsprojecten. Onze producten passen in duurzame en kwalitatieve projecten met een moderne uitstraling. Projecten waarbij haast geboden is. Want onze producten laten zich snel bouwen. In welke uitvoering dan ook: strak en sober of uitbundig high-tech: Kamplacon maakt het. En door onze engineering en ervaren CAD-tekenaars bereiden we ieder project zelfstandig voor en werken we het zelfstandig uit.

Ervaring en kennis voor flexibele oplossingen

Kamplacon heeft jaren aan ervaring en kennis verzameld. Een schat aan bagage die we inzetten om actief mee te werken in bouwteams. Waar we vaak de verbindende schakel zijn tussen architect en aannemer in het vinden van een praktische oplossing. Door onze eigen afdeling plaatbewerking zijn we flexibel en onafhankelijk. Gevelplaten, sandwichpanelen, dakplaten en meer: we leveren het naadloos en gemonteerd op de plaats van bestemming.

Verenigd in staal: GB Steel Group

Kamplacon dak- en wandconstructies, Kampstaal staalbouw, Nauta Heeg staalbouw, Machinefabriek Emmen, Vossebelt kippers en containers: vijf unieke bedrijven met bijzondere expertise in staal. Verenigd, waardoor ieder bedrijf een betrouwbare partner is. En zeer flexibel door snel te schakelen binnen de groep.

GB Steel Group

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Kamplacon B.V.

Distributieweg 4

8304 BJ Emmeloord

 

 

T +31 (0)527 63 68 80

KvK 39085409

E info@kamplacon.com

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Kamplacon B.V.

De Mors 37

7631 AH Ootmarsum

 

 

T +31 (0)541 292 503

KvK 39085409

E ootmarsum@kamplacon.com