Alle nieuwsberichten

Open dag Kamplacon en Kampstaal!

Op zaterdag 16 september is het zover, dan vindt de Open Dag van Kamplacon en Kampstaal plaats. Van 10.00 uur tot 16.00 uur openen wij onze deuren en geven we een uniek inkijkje in onze staalbedrijven. Wij nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Op beide vestigingen worden diverse workshops en rondleidingen gegeven. We laten jong en oud zien wat er allemaal komt kijken bij de bouw van bijvoorbeeld parkeergarages, datacenters en andere grote staalconstructies. Rondleidingen worden om het half uur gegeven, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de route zelf te lopen. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over het productieproces, onze machines en de diverse werkruimtes.

Voor de jonge kinderen zijn er ook leuke activiteiten. Zij kunnen zich vermaken op het springkussen of het in de pannakooi gaan opnemen tegen een professionele freestyle voetballer. Bovendien zijn er diverse foodtrucks en bars aanwezig met een heerlijk gevarieerd aanbod aan eten en drinken.

Wij kijken erg uit naar deze gezellige dag en verwelkomen je graag zaterdag 16 september in Emmeloord. Ook familie en vrienden zijn uiteraard van harte welkom.

Datum: zaterdag 16 september 2023
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Distributieweg 10, Emmeloord
Parkeren: Parkeerterrein Kampstaal (Bereikbaar vanaf de Gildenweg)