Alle projecten

Zonneprojecten

2016 is een spannend jaar voor ons. Dit is namelijk het eerste volledige jaar waarin we ons toeleggen op asbestsanering en zonne-energie, naast dak- en wandconstructies. Spannend, maar ook leuk! Zeker met de resultaten die we vlak bij ons in de buurt al kunnen zien.

Met hoofdstandplaats Emmeloord vinden we het altijd leuk om te werken in onze directe omgeving. Zo ook aan de twee projecten die we onlangs hebben afgerond hier in de Noordoostpolder.

Bij landbouwbedrijf Van Geel in Espel hebben we 780 zonnepanelen geplaatst. Dit is ruim 200.000 Wp. Met het mooie weer van de afgelopen dagen wordt daar al volop zonnestroom ‘geoogst’!

Ook is inmiddels een groot deel van de onderbouw gerealiseerd bij bloembollenbedrijf Holtmaat van der Bijl. In Creil wordt namelijk een PV installatie aangelegd van 1726 stuks zonnepanelen, met een vermogen van 449.000 Wp.

Kamplacon blijft dus lekker aan de weg timmeren: niet alleen in de Noordoostpolder, maar ook ver daarbuiten indien gewenst. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of lees meer over onze projecten op het gebied van asbestsanering en zonne-energie.