Alle projecten

Wiz-Arts Ens


De opdracht

De volledige bedrijfshal van Wiz-Arts te Ens heeft een renovatie ondergaan. Hierbij hebben we het originele dak en de wanden gedemonteerd en vervangen door nieuwe beplating.

De werkzaamheden

Alle gevels van de bedrijfshal zijn met de renovatie vervangen. Na het verwijderen van de oude beplating hebben we vervolgens 540 m² verzinkte geprofileerde staalplaten gemonteerd. Deze beplating is voorzien van HPS coating in de kleur RAL 9005, heeft een dikte van 0,75 mm en is verticaal gemonteerd op de bestaande achterconstructie.

Het originele dak hebben wij vervangen door een gloednieuwe dakconstructie, bestaande uit geprofileerde stalen sandwichpanelen. In totaal is er 1446 m² aan geïsoleerde dakplaat aangebracht. Bij Wiz-Arts begrijpen ze dat eigen zonnestroom een belangrijke stap naar duurzaamheid is en daarom hebben ze besloten om op het nieuwe dak eveneens 60 zonnepanelen te plaatsen. De 60 premium zonnepanelen hebben een totaal paneelvermogen van 24.900 WP.  

Naast de nieuwe dak- en wandconstructies hebben wij ook diverse hulpstukken geleverd en gemonteerd, waaronder nieuwe overzetdorpels ten behoeve van de kozijnen, nok- en ondernokprofielen, windveerprofielen, lekdorpelprofielen en hoekstukken. 

Resultaat

Het eindresultaat mag er wezen! Een prachtig renovatieproject waarbij de bedrijfshal van Wiz-Arts een strak en modern uiterlijk heeft gekregen.