Alle projecten

Qlip Zutphen

De opdracht

In april 2022 zijn wij gestart met het bouwen van een nieuwe kantine en vergaderruimte bij Qlip te Zutphen. Door uitbreiding van activiteiten is de bestaande kantine omgebouwd naar een laboratorium. Door deze verandering moest er een nieuwe kantine worden gebouwd. In samenwerking met aannemersbedrijf Haafkes hebben wij de uitbouw gerealiseerd.

De werkzaamheden

Op het terrein van zuivellaboratorium Qlip is een volledig nieuw pand gebouwd. De nieuwbouw is door een doorloopruimte verbonden met de voormalige kantine. De wanden van de nieuwe ruimtes bestaan uit kalkzandsteen. Speciaal hiervoor hebben wij een eigen omega profiel ontwikkeld welke wij als achterconstructie hebben gemonteerd op de kalkzandstenen muren.

De nieuwe kantine en vergaderruimte hebben wij bekleed met sandwichpanelen. In totaal hebben wij 400m² aan sandwichpanelen gemonteerd met een dikte van 150mm. Ook het zetwerk rondom hebben wij verzorgd. Onder meer de dakkappen en de afwerkprofielen zijn gespoten in de mooie felblauwe huisstijlkleur van Qlip. 

Vervolg

Ons werk zit er inmiddels op. De nieuwe kantine en aansluitende vergaderzaal zijn eind 2022 opgeleverd. Wij kijken terug op een geslaagd project. Zie onderstaande voor een aantal mooie impressies.