Alle projecten

Hoogbouwmagazijn Roger & Roger

 

We hebben weer een mooie opdracht mogen afronden, waar we zeer trots op zijn – niet in de laatste plaats omdat we een zeer tevreden opdrachtgever achterlaten in België!

Het betreft een hoogbouwmagazijn van Roger & Roger met een afmeting van 105 bij 36 meter, en een hoogte van maar liefst 44 meter. Wij mochten de stalen stellingen van deze Croky Chips opslag voorzien van bekleding. Een ‘lekkere’ opdracht dus. Gelukkig hebben we zo onderhand al aardig wat ervaring met dit soort buitenschillen, én dit soort hoogtes!

Uiteindelijk waren wij verantwoordelijk voor het berekenen, tekenen, vervaardigen, leveren en monteren van alle stalen dak- en gevelbekledingen. Het betrof zo’n 3805 m² aan verzinkte geprofileerde staalplaten voor de dakconstructie, circa 9020 m² aan geïsoleerde wandconstructies, en ongeveer 260 m² geprofileerde, stalen Sandwichpanelen als dakconstructie.

Mooi werk en een fijne samenwerking dus. En met achterlating van een krakend vers magazijn, én een tevreden opdrachtgever, smaakt dit zeker naar meer.

Voor dit project werd samengewerkt met: