Alle projecten

Congreshal

In Swifterbant staat het congrescentrum van de Jehovah’s Getuigen. Dit bestaande congrescentrum wordt uitgebreid met een congreshal. Deze hal biedt ruimte genoeg voor bezoekers uit het hele land, er zal namelijk plek zijn voor zo’n 3400 gelovigen. Van Stichting Congreshallen Jehovah’s Getuigen kreeg Kamplacon de opdracht tot het leveren van de dak- en wandbeplating.

Beijer Constructie maakte eerder al die prachtige koepel voor de moskee in Leiden. Voor de geloofsgemeenschap van de Jehovah’s Getuigen heeft Kampstaal nu de 235 ton wegende staalconstructie geleverd. Staalbouw Nauta hielp een zeer gewenst handje met het monteren. De finishing touch, oftewel de dak- en wandbeplating, werd verzorgd door Kamplacon. De nieuwe hal meet 73 bij 65 meter en is elf meter hoog, en bestaat uit vier onderdelen: de entree, de hoofdzaal, een backstage en de droogloop.

Wij geloven in wat we beloven. We doen dan ook wat we beloven. Wij geloven in een goede samenwerking. Met onze zusterbedrijven onderling is dit allang vanzelfsprekend. Ook dit keer was het weer prettig werken met Kampstaal en Staalbouw Nauta. Maar ook de verstandhouding met de opdrachtgever en dus de klant werd als fijn ervaren. Bovenal leverde de bouw, naast een nieuwe congreshal, enorm mooie foto’s op!

 

Voor dit project werd samengewerkt met: