Alle nieuwsberichten

Wij zoeken een CAD-tekenaar / werkvoorbereider (fulltime)

We hebben een passie voor staal, bouwen zit ons in het bloed, en we hebben het hart op de juiste plek – #wemakesteelwork!

 

► Met je handen bezig zijn en iets tot stand zien komen, én tegelijkertijd je theoretische kennis toepassen? ◄ 

In ons team is er plek voor een slimmerik die zich thuis voelt in een authentiek en no-nonsense bouwbedrijf. Een hbo’er Bouwkunde die met beide benen stevig op de grond staat. Iemand die zowel theoretisch als praktisch goed uit de voeten kan. Een hands-on persoonlijkheid met ruime ervaring met én enthousiasme voor de relevante Autodesk software. Last but not least, je houdt wel van wat gezelligheid op z’n tijd!

Je moet een mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde afgerond hebben. Ervaring met Revit is een pre. De Nederlandse en Engelse taal hebben geen geheimen voor jou.

Jouw taken:

· overzicht- en detailtekeningen maken voor dak- en gevelbeplating in zowel autocad als Revit

· tekenwerk overleggen met opdrachtgevers en architecten

· bestellijsten maken aan de hand van de tekeningen

· werkvoorbereiding van grote Engelstalige projecten

Ben jij de slimme tekenaar die overal een oplossing voor bedenkt? Hebbenbouwtekeningen geen geheimen voor jou? En kun je omgaan met last-minute aanpassingen? Dan hebben wij een echt uitdagende en afwisselende functie bij een stabiele en ambitieuze werkgever voor jou.

Lijkt jou dat ook een mooie uitdaging? Neem bij vragen dan contact met ons op, of stuur ons meteen je motivatie en CV. Het spreekt voor zich dat wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar:

Kamplacon B.V.

t.a.v. de heer B. van Hoeve

Postadres: Postbus 1137, 8300 BC te Emmeloord

Mail: werkenbij@gbsteelgroup.com

►Voor vragen kun je terecht bij de heer J.C.G. van der Goes, tel. 0527-636880.

Ons bedrijf

Wij zijn een authentiek bouwbedrijf met vestigingen in Emmeloord en Ootmarsum. Kamplacon heeft jarenlange ervaring in duurzame dak- en wandconstructies in binnen- en buitenland. Een specialisatie waar we goed in blijven door samenwerking met iedere opdrachtgever en constante scholing van ons personeel. We zijn een familiebedrijf; een no-nonsense bedrijf met een gemoedelijke bedrijfscultuur, maar wel altijd met het oog op de toekomst. Wij bieden onze werknemers dan ook voldoende ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Kamplacon BV is onderdeel van GB Steel Group – een groep van zes staalverwerkende bedrijven. Hieronder vallen ook de zusterbedrijven Kampstaal Staalbouw BV uit Emmeloord, Nauta Staalbouw uit Heeg, Constructiebedrijf Beijer uit Meppel, Vossebelt kippers en containers uit Geesbrug en Hordal machinefabriek uit Zwolle. Misschien ken je ons van onze slogan #wemakesteelwork, of heb je gehoord van de projecten die we opgeleverd hebben? Kijk eens rond op onze website voor meer informatie over ons!