Alle nieuwsberichten

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig calculator!

 

Ben jij een rekenwonder met gevoel voor techniek, dan hebben wij je samen met ons zusterbedrijf Kampstaal wat te bieden.

Op onze calculatie en verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een bouwkundig calculator. Een sterke persoonlijkheid waarop we kunnen rekenen. Iemand die zelfstandig allerlei calculaties en offertes kan uitwerken, met als doel de uiteindelijke opdracht te kunnen binnen halen.

Je hebt een bouwkundige achtergrond en weet deze op de juiste wijze in te zetten om tot het beoogde resultaat te komen. Dit doe je samen met je collega’s op een afdeling waar een zeer informele sfeer heerst en waar iedereen op zijn eigen kwaliteiten gewaardeerd wordt.

Wat ga je doen –

– Zelfstandig bouwkundige calculaties opstellen;
– Calculaties omzetten in een professionele offerte;
– Contacten onderhouden met klanten en leveranciers; 
– Projecten overdragen naar uitvoering; 
– Samenwerken binnen 1 project met je directe collega’s; 
– Eventueel ondersteuning bieden aan andere groepsbedrijven.

Wie ben jij –

* Je hebt een opleiding mbo+/hbo Bouwkunde voltooid

* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

* Kennis en ervaring m.b.t. calculeren

* Open, eerlijk en spontaan 

* Ambitieus

Wat bieden wij jou –

– Een veelzijdige baan tussen gezellige collega’s in een professionele organisatie met een informele sfeer. Kamplacon is een stabiele en ambitieuze werkgever!

– Doorgroeimogelijkheden en cursussen.

– Uitstekende arbeidsvoorwaarden (cao metaal & techniek).

– We hebben ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een fijne werkomgeving (zo is onze kantine onlangs gerenoveerd), gezellige vrijdagmiddagborrels en een prima personeelsvereniging.

Interesse?

Wat leuk! Stuur zo snel mogelijk je motivatie en CV naar:

Kamplacon B.V.

T.a.v. de heer C. van den Berg

Postbus 1137

8300 BC Emmeloord

E-mail: werkenbij@gbsteelgroup.com

►Voor eventuele vragen kun je terecht bij de heer C. van den Berg – 06-10523525

Ons bedrijf –

Wij zijn een staal, dak- en wandconstructiebedrijf met vestigingen in Emmeloord en Ootmarsum. Kamplacon heeft jarenlange ervaring in duurzame dak- en wandconstructies in binnen- en buitenland. Een specialisatie waar we goed in blijven door samenwerking met iedere opdrachtgever en constante scholing van ons personeel.

We zijn een familiebedrijf; een no-nonsense bouwbedrijf met een gemoedelijke bedrijfscultuur, maar wel altijd met het oog op de toekomst. Wij bieden onze werknemers dan ook voldoende ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Kamplacon is onderdeel van GB Steel Group – een groep van zes staalverwerkende bedrijven. Hieronder vallen ook de zusterbedrijven Kampstaal Staalbouw uit Emmeloord, Nauta Staalbouw uit Heeg, Constructiebedrijf Beijer uit Meppel, Vossebelt kippers en containers uit Geesbrug en Hordal machinefabriek uit Zwolle. Misschien ken je ons van onze slogan #wemakesteelwork, of heb je gehoord van de projecten die we opgeleverd hebben? Kijk eens rond op onze website voor meer informatie over ons!