Alle nieuwsberichten

Vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken

Ga jij het maken als monteur van dak- en wandconstructies? Bij Kamplacon zijn we op zoek naar enthousiaste BBL’ers die de vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken willen volgen.

In september 2017 begint deze mbo-opleiding van anderhalf jaar aan het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein. De opleiding wordt georganiseerd door Metaaltech. In een gecombineerd leer- en werktraject krijg je in anderhalf jaar alle bagage om een uitstekende monteur te worden.

Met het officieel erkende mbo-diploma Monteur Metalen Gevels en Daken op zak, kunnen we jou in onze branche goed gebruiken. Met deze opleiding ben je vanaf dag één verzekerd van een goede baan waar je dagelijks met een mooi vak bezig kunt zijn.

De opleiding duurt van september 2017 tot februari 2019. De theorie- en praktijklessen volg je elke maandag van de week bij het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein. De rest van de week werk je samen met je enthousiaste collega’s van Kamplacon aan onze uitdagende bouwprojecten door heel Nederland.

Geïnteresseerd? Meld je meteen aan voor de opleiding.

Eerst meer informatie? Neem dan even een kijkje op de websites van Metaaltech en ROC Midden Nederland, of neem contact op met ons, we vertellen je graag meer!

Klaas Salomons – (0527) 63 68 80