Alle nieuwsberichten

Kamplacon: onderdeel van GB Steel Group

Blader in het woordenboek eens naar het woord ‘gilde’. Daar vindt u de omschrijving: vereniging van vakgenoten. Kamplacon maakt deel uit van zo’n groep vakgenoten: GB Steel Group.

Binnen de GB Steel Group draait het vooral om staal en de zes bedrijven die daar mee werken. Beijer Constructie, machinefabriek Hordal, Kampstaal Staalbouw, Nauta Staalbouw Heeg, Vossebelt Kippers en dus ook Kamplacon Dak- en Wandconstructies.

GB Steel Group kan bijzondere flexibiliteit bieden door snel te schakelen binnen de groep. Geen project is te groot. Desnoods schakelt Kamplacon vijf paar extra schouders in. Alles om u perfect van dienst te zijn.

Fundament voor de toekomst

Met zes ervaren bedrijven heeft GB Steel Group een stevig fundament waarop je hoog kunt bouwen. In Nederland en ver daarbuiten. Het is dan ook het streven wereldwijd kennis, ervaring en bouwsnelheid op de kaart te zetten. De groep ging meer dan dertig jaar als Gildenbeheer door het leven. Bij de internationale ambitie hoort een passende naam: GB Steel Group. Dat staat voor vertrouwde kwaliteit, met een naam die internationaal beter klinkt.