Alle nieuwsberichten

Allround medewerker gezocht!

Kamplacon Dak- en Wandconstructies is op zoek naar een fulltime allround medewerker om al zijn vaardigheden in werkvoorbereiding / tekenen en uitvoering te laten schijnen en ontwikkelen. Vind jij het heerlijk om in de praktijk aan de slag te zijn, maar draai je jouw hand ook niet om om je gedegen theoretische kennis toe te passen? Lees dan verder!

►Ben jij die werkvoorbereider die er zijn (of haar) hand niet voor omdraait om tekeningen aan te kunnen passen indien nodig? We zoeken iemand die graag z’n mouwen opstroopt en het heerlijk vindt om aan de slag te gaan op de bouw, maar tegelijkertijd een gedegen theoretische achtergrond heeft. Die bouwtekeningen, die hebben geen geheimen voor jou. En last-minute aanpassingen? Ook geen probleem voor jou! En juich je de kans om jouw voorbereiding en eventueel tekenwerk in de praktijk te brengen toe, dan is deze allround functie echt iets voor jou! Echt een uitdagende en afwisselende functie bij een stabiele en ambitieuze werkgever.

Wat verwachten wij van jou?

* Werkvoorbereiding van kleine complexe projecten tot grote internationale projecten;

* De mogelijkheid om werktekeningen/detail tekeningen te kunnen maken en eventueel aanpassen van ander tekenwerk;

* Tekenwerk overleggen met opdrachtgevers en architecten;

* Bestellijsten maken aan de hand van de tekeningen;

* Het voorbereide, en eventueel getekende, werk ook kunnen begeleiden in de praktijk. Vind je het leuk om het door jouw bedachte praktijk te laten worden? Ja toch!

Wat vragen wij van jou?

– Het liefst heb je een mbo- of hbo-opleiding in een bouwkunde gerelateerde tak afgerond.

– Ervaring met Revit is een pre.

– De Nederlandse en Engelse taal hebben geen geheimen voor jou.

Wat bieden wij jou?

Het spreekt voor zich dat wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. In eerste instantie werk je bij ons op projectbasis, maar als we beiden de klik voelen, willen we je ook graag vast in dienst nemen.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar:

Kamplacon B.V.

t.a.v. de heer B. van Hoeve

Postadres: Postbus 1137, 8300 BC te Emmeloord

Mail: werkenbij@gbsteelgroup.com

►Voor vragen kun je terecht bij de heer J.C.G. van der Goes, tel. 0527-63 68 80.