Besparen door zonne-energie

Zonnepanelen zijn de toekomst! Zonne-energie speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Met innovatieve integratie van zonnecellen in gebouwen maken we de komende jaren een overvloed aan stroom gegenereerd door de zon. Nieuwe technieken gaan zorgen voor hogere rendementen en nieuwe toepassingen. Kortom, de toekomst ziet er zonnig uit!

Als bedrijf of organisatie met een kleinverbruik aansluiting van 3 x 80 ampère ligt uw focus op het behalen van uw jaarlijkse doelen. Energievraagstukken worden daarin steeds belangrijker. Diverse regelingen kunnen als ondersteunende factor dienen om het maximale rendement uit uw zonnepanelen en investering te halen. Zo kunt u gebruik maken van de saldering regeling, kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA),energie-investeringsaftrek (EIA) investeringssubsidie en duurzame energie (ISDE). Tevens is de terugverdientijd drastisch minder geworden, binnen 3 a 4 jaar kunt u uw investering al terug hebben verdiend.

Stel u heeft een aansluiting die groter is dan 3 x 80 ampère, dan is er een SDE++ subsidie welke wordt verleend op sommige projecten. De SDE++ subsidie geeft u als ondernemer hierbij 15 jaar lang een vergoeding op de door u opgewekte zonne-energie. U profiteert van de regeling en draagt bij aan het verduurzamen van de wereld. Voor de energie die u zelf opwekt bent u namelijk minder afhankelijk van de landelijke energieprijzen. Wat u zelf opwekt, hoeft u niet in te kopen tegen de op dat moment geldende stoomprijs. Met de extra opgeleverde energie kunt u tevens gaan handelen op de energie markt.

Waarom Kamplacon

Kamplacon dak- en wandconstructies biedt u één aanspreekpunt bij het plaatsen van zonnepanelen. Wij regelen de levering van een compleet nieuw zonnepanelen systeem inclusief de aansluiting op het openbare net. Wij bekijken de zonsituatie en welk dak het meest voor u geschikt is.

Voor meer advies op maat, neem vrijblijvend contact op met:

Nick van der Zee

Projectmanager Zonnepanelen

Zonnepanelen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Kamplacon dak- en wandconstructies. Vul het contactformulier in. Of bel 0527 – 63 68 80 of stuur ons een e-mail.